Hvordan bestille brikke

AutoPASS for ferje utsteder ikke egne brikker. I din AutoPASS for ferje forskuddsavtale benyttes en ordinær AutoPASS-brikke som betalingsmiddel på de ferjesamband som benytter AutoPASS-brikke som betalingsløsning. Dersom du allerede har en AutoPASS-brikke i kjøretøyet ditt, er det denne som skal benyttes. Les mer om hvordan du registrerer din AutoPASS-brikke på din AutoPASS for ferje forskuddsavtale her.

Dersom du ikke har AutoPASS-brikke fra før, må du bestille en fra en brikkeutsteder. Se oversikt over alle brikkeutstedere her.

Når du bestiller AutoPASS-brikke inngår du en avtale med bompengeselskapet som gir deg inntil 20% rabatt i bomstasjoner i hele Norge, og 10% rabatt på ferjereiser med ferjesamband der betaling med AutoPASS-brikke er innført. Avtalen er gratis, bortsett fra et brikkegebyr på 200 kr. ved bestilling av brikke.

Husk at når du mottar din AutoPASS-brikke (eller har fått brikkenummeret), må du selv registrere brikkenummeret i din AutoPASS for ferje forskuddsavtale. Dette gjør du enklest via Min side på www.autopassferje.no. Oppskriften på hvordan du registrerer din AutoPASS-brikke på Min side finner du her.